Städföretag Mallorca

Städföretag på Mallorca

Konsultstädarna finns som städföretag på Mallorca i Spanien. Här hittar du några av de tjänster vi erbjuder. Har du speciella önskemål som inte finns med här är du såklart välkommen med en förfrågan. Tack vare att vi är ett svenskt bolag blir det extra smidigt för dig. Endast en person att ha kontakt med och ibland kan det kanske kännas enklast att sköta allt på svenska.

Hemstädning

Vi ser till att ditt hus eller din lägenhet på Mallorca är städad och skinande ren när du kommer ner för din vistelse. Vi ordnar skräddarsydda hemstädningspaket så att du kan du njuta av ett skinande rent hem.

Kontorsstädning

Har du ett kontor eller annan affärslokal på Mallorca hjälper vi dig att hålla den ren och städad kontinuerligt eller när du har behov av det.

Trädgårdsskötsel

Att sköta en trädgård kräver ofta löpande underhållsarbete. Är du i längre eller kortare perioder inte i ditt hus på Mallorca kan det vara skönt att få hjälp att hålla efter i trädgården med vattning, städning, beskära träd och andra växter så att du kan njuta och koppla av när du kommer dit.

Helhetskoncept

För dig som är intresserad av flera av våra tjänster ordnar vi gärna ett helhetskoncept där vi sätter ihop ett skräddarsytt paket för dig. Maila dina önskemål till oss så hör vi av oss med förslag.

Snickeriarbeten

Vi har duktiga snickare och hantverkare på plats här på Mallorca när du exempelvis behöver hjälp att bygga om, renovera, skruva ihop möbler eller sätta upp hyllor.

Målning

När det är dags att fräscha upp väggar och tak ser vi till att du får hjälp av duktiga målare. Både utvändigt och invändigt förstås.

Elektriker och AC

Hör av dig till oss om du behöver hjälp med elarbeten och inkoppling av AC så ser vi till att du har en behörig elektriker på plats i ditt hus, kontor eller lägenhet på Mallorca.

Installation

På Konsultstädarna har vi möjlighet att hjälpa dig med installationer i din bostad eller lokal på Mallorca. Det kan t ex vara installation av en markis, en garderob, ett kylskåp eller en ny vattenslang i trädgården. Hör av dig så fixar vi.

Reparation

Vår duktiga personal ser till att dina prylar, inventarier eller din bil blir reparerad när olyckan har varit framme.

Kontakta oss här. Fyll i formuläret så återkommer vi!